VASTGOEDADVIES & AANKOOPBEGELEIDING   TENERIFE

Vastgoed selectie…

Wat mag u verwachten en wat zijn de kosten?

​

Een degelijke research uit het totale marktaanbod (makelaars, promotors, banken, eigenaars...) vergt niet alleen een actuele kennis maar ook een grondig en tijdrovend onderzoek naar uw eisen en het aanbod van de markt. Het bespaart u vele uren zoekwerk met resultaten die misschien helemaal niet aan uw wensen voldoen! Deze service bieden we aan vanaf een budget van 250.000€. 

​

Op basis van uw eerste contact kan ik u reeds melden of uw wensen haalbaar zijn of niet en welk budget u moet voorzien!

​

Het aantal klanten dat we kunnen bijstaan is beperkt, daarom kunnen we enkel opdrachten aanvaarden indien u EXCLUSIEF via deze weg uit het aanbod van alle makelaars, promotors of banken zal zoeken! 

​

Belangrijk: In Tenerife zijn meer dan 400 makelaars... In tegenstelling tot in België werken makelaars NIET op basis van exclusiviteit. Dit wil zeggen elk heeft wel wat rechtstreeks appartementen of villas van eigenaars of promotors maar voor de rest komt alle vastgoed eigenlijk uit 1 grote pot! Als u dus kiest voor een bepaalde makelaar kan het zijn dat hij u ook dingen zal tonen van collega's met wie u misschien ook contact had... Alleen zal een bepaalde verkoper natuurlijk enkel dingen uit zijn portefeuille proberen te verkopen en andere zaken minder vermelden of afbreken.

​

Als vastgoed adviseurs werken wij onafhankelijk en samen met alle eerlijke makelaars en is het voor ons eender uit welke makelaar zijn aanbod u kiest, wat voor ons het belangrijkste is, is het perfecte pand voor u te vinden dat aan al uw eisen voldoet en geen verrassingen in petto heeft! 

​

Indien u reeds contact had met makelaars via telefoon, email of web, gelieve dit te melden om geen onnodige conflicten te generen als ik hen achteraf contacteer! (de reden van de bovengenoemde voorwaarde is dat ik met alle makelaars de overeenkomst heb dat klanten die hen rechtstreeks contacteerden door mij niet ondersteund zullen worden op basis van gedeelde erelonen).

​

Hoe werkt het?

U ontvangt van ons een eerste selectie van eigendommen die volgens uw selectie aan uw eisen zouden moeten voldoen. Daarnaast sturen we u een lijst met websites van makelaars en promotors waarin u naar hartelust kan helpen zoeken. 

​

Zodra u interessante panden gevonden hebt, mailt u ons de "link" van de pagina of de referentie door.  Hierop zullen we u spoedig antwoorden of we deze eigendom in de lijst van de "te bezoeken" woningen kunnen opnemen. 

​

We kunnen natuurlijk maanden vooraf beginnen zoeken maar het marktaanbod van "GOEDE" eigendommen wijzigt zo snel dat enkel vanaf anderhalve maand vooraf zoeken tot goede resultaten zal leiden. 

 

​

Kosten: 

Bij exclusieve samenwerking worden u geen kosten aangerekend daar er een overeenkomst bestaat met alle makelaars en promotors waar ik mee samenwerk. U kan ook kiezen ons 3% erelonen te betalen zodat wij voor u aan NETTO onderhandelde prijs zoeken! 

​

Enkel indien de keuze valt op een eigendom rechtstreeks van eigenaar, uit bankbeslag of beneden de 250.000 € dient u op een extra kost van 3% ereloon op het aankoopbedrag te rekenen daar we met banken over netto tarief onderhandelen waarbij tot op de bodem van de mogelijkheden gaan en banken geen erelonen uitbetalen aan makelaars of tussenpersonen.

Een selectie makelaars & promotors in Tenerife met wie we samenwerken: 

Clearblue Skies, CML, Crossley Morfit, Agustin Morales, Caleta Palms Resort, Baobab, Second Home Tenerife, Tenerife Property Shop, Los Cristianos Properties, Magnolia Golf Resort, Tenerife Residences, Costa Azul, Tenerife Estate Agents, Tenerife online, Acciona, Alicur, Arte Metro, Property Alliance, Ocean Properties, Tenerife Royale, Wady Properties, Ksa plus, Von Poll, Engel en Völckers, Luxury Properties, Actual Properties, Lupain Properties, VYM properties, Capital Property, Fydes Factum…

Of telefoneer of WhatsApp ons op +34 - 658 - 905.539 of +32 - 472 - 443.667

Deknock.immo are registered agents in Tenerife Spain experts in real estate registered in Spain under nº2774 and Belgium BIV 511433