VASTGOEDADVIES & AANKOOPBEGELEIDING   TENERIFE

Juridische & administratieve begeleiding…

Een advocaat om uw belangen te behartigen en de legaliteit van uw dossier te controleren of om goed voorbereid in uw buitenlands avontuur te stappen!

​

In het buitenland is onze raad beter goed voorbereid stappen te zetten dan achteraf in de rechtbank problemen uit te vechten! Naargelang de situatie van het vastgoed kiezen we uit het aanwenden van een advocaat of een gestor (administratieve verantwoordelijke) Bij een eenvoudige aankoop heb je met een administratief verantwoordelijke voldoende maar soms komen addertjes van onder het gras zoals oude schulden, niet geregistreerde eigendommen, verkopers of makelaars die niet direct te vertrouwen zijn… Als Expertos Inmobiliarios hebben we tevens toegang tot gespecialiseerd juridisch advies in het vasteland. 

​

Vastgoed

Hiervoor werken we samen met verschillende advocaten naargelang de zone en de materie. Deze advocaat kan ook gevolmachtigde zijn en is indien gewenst ook aanwezig bij de notaris en zal in opdracht van de koper en ons de akte bij de notaris voorbereiden en de nodige onderzoeken doen.  Eenmaal u eigenaar bent heb je ook nog fiscale verplichtingen zoals het formulier 211 voor uw jaarlijkse tweede verblijfsbelasting waarvoor we meestal onze gestor aanstellen. 

​

Erfenissen, huwelijkscontracten, schenkingen of scheidingen…

Het loopt niet altijd zoals verwacht eenmaal je eigenaar bent en ook dan is het best goed voorbereid te zijn! Aarzel niet ons reeds bij uw aankoopplanning hierbij te betrekken!

​

Aankopen met een Belgische of Spaanse vennootschap

Naargelang fiscale voordelen in België of Spanje kan je opteren om uw vastgoed in Tenerife met een vennootschap te kopen. De vorige jaren hebben we tientallen Belgen hierin begeleid. Hiervoor werken we in combinatie met onze advocaten en vertalers in België en Tenerife die onderling coördineren. 

​

​

Onze huis-advocaten:

- Santiago Martin

- Mª Asunción Laynez (Fiscaliste)

- Dario Casanova (gestor de fincas)

- Egea Molina Asesoramiento (nederlands)

- België: Belexa Advocaten

​

Gestor administratie:

- Alain Villemur

Occasioneel BIV 511433

Of telefoneer of WhatsApp ons op +34 - 658 - 905.539 of +32 - 472 - 443.667

Deknock.immo are registered agents in Tenerife Spain experts in real estate registered in Spain under nº2774 and Belgium BIV 511433