VASTGOEDADVIES & AANKOOPBEGELEIDING   TENERIFE

Aankoopbegeleiding, advies & administratieve opvolging.

U denkt het pand van uw dromen gevonden te hebben maar... is de prijs goed, zijn alle papieren in orde, zijn er geen bouwfouten of bouwmisdrijven die u later zwaar kunnen opbreken?

​

Na veel zoeken heb je eindelijk gevonden wat je zocht, maar alle informatie is in het Spaans en uw makelaar is nu ook niet de meest neutrale persoon om te zeggen of je nu aan de laagste prijs zal kopen of als er later lijken uit de kast zullen vallen! Was er 

überhaupt niks op de markt dat nog meer aan uw eisen voldeed maar zweeg de makelaar wijselijk! Allemaal vragen waarbij gespecialiseerde hulp niet overbodig is...

​

Kortom, je zoekt naar een Nederlandstalige vertrouwenspersoon met jarenlange ervaring die met een team van gespecialiseerde advocaten, gestores, fiscalisten en bouwtechnici u met raad en daad kan bijstaan gedurende uw gehele beslissings- en aankoopproces tot en met de begeleiding van aanpassingswerken, inrichting en jaarlijkse administratie. 

​

Hoe werkt het?

Vanaf het moment dat u denkt hulp nodig te hebben belt u of stuurt u een mailtje en na een eerste contact kan ik u reeds vrijblijvend melden wat uw opties zijn. We starten met een prijsanalyse en ik kan in uw naam verder over de juiste aankoopprijs onderhandelen met de verkopende partij. Eenmaal we het eens zijn over de prijs gaan we over op het voorbereiden van de aankoop door alle nodige documenten op te vragen en met onze specialisten te onderzoeken waarna we alles voorbereiden om de notariële akte voor te bereiden. Bij de notaris krijgt u Nederlandstalige begeleiding en vertaling van de akte waarna alle stappen ondernomen worden voor registratie van uw akte, overzetten van nutsvoorzieningen en hulp bij aanpassingen of nodige aankopen. 

​

Kosten: 

De kostprijs voor deze service rekenen we een vast bedrag van 1750euro erelonen aan waarvan 50% vooruit betaalbaar. Hiervoor kunt u het gehele aankoopproces met een rustig gemoed starten!

LET OP ALS JE ALLEEN TE WERK GAAT! 

In Tenerife zijn tientallen makelaars en honderden websites die enkel vastgoed promoten. Hou er rekening mee dat wat je ziet niet altijd is wat je krijgt! De crisis heeft vooral de engelse makelaars op het idee gebracht het magische woord "bankreposession" en "urgent sale" te gebruiken waar dit totaal niet het geval is om maar niet te spreken van de zeer vele sites met "lokappartemenen" die fantastisch in prijs en foto zijn maar bij uw aankomst helaas niet meer op de markt zullen zijn! Hou er tevens rekening mee dat vele verkopers u zullen bijstaan tot de verkoop beslist is en u dan in de steek zullen laten daar ze vanaf dit moment niks meer aan u verdienen. Ook achteraf is er nog wat werk aan de winkel, registratie, levering meubels, aanpassingswerken enz... waar u liefst niet alleen voor zal staan!!!

Of telefoneer of WhatsApp ons op +34 - 658 - 905.539 of +32 - 472 - 443.667

Deknock.immo are registered agents in Tenerife Spain experts in real estate registered in Spain under nº2774 and Belgium BIV 511433